وي با بيان اين که بازارچه صنايع دستي غرب تهران نيز در بزرگراه يادگار امام برپا ميشود، ادامه داد: منطقهاي نيز در شرق تهران براي بازارچه صنايع دستي در نظر گرفته شده است.
فراهاني در ادامه، از مرمت بناها و کاروانسراهايي که قابليت تبديل شدن به بازارچه صنايع دستي را دارند خبر داد و افزود: از ديگر اقدامات اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تهران ميتوان به تلاش براي تبديل بخشي از خيابان استاد نجاتاللهي به گذر صنايع دستي اشاره کرد.
وي در ادامه از توليدات صنايع دستي چين به عنوان «اژدهاي زرد» نام برد و گفت: اين توليدات همچون آفتهايي به صنايع دستي ايران آسيب ميرسانند.
وي يادآور شد: هيچ کشوري در گذشته توان رقابت با توليدات صنايع دستي ايران را نداشت و اکنون با ابتکار و خودباوري ميتوانيم قدرت رقابت را افزايش دهيم.
فراهاني اظهار داشت: توجه مسوولان به عرصه صادرات صنايع دستي بسيار جالب توجه است و اميدواريم اين موضوع در سال 91 تحقق يابد.
«احمد مسجدجامعي» عضو شوراي شهر تهران نيز با حضور در اين نشست از شيوههاي آموزش استاد ـ شاگردي به عنوان بهترين شيوه آموزش ياد کرد و گفت: ايجاد دانشکدههاي هنرهاي سنتي نيز ميتواند در توسعه بخش آموزش صنايع دستي موثر باشد.
مسجد جامعي يادآور شد: يکي از بخشهايي که ايران را از جهان متمايز ميکند، فرش ايران است و بسياري از مردم جهان ايران را به واسطه فرش آن ميشناسند.
ب/112
انتهای پیام/